1 VJET ROCKUZINË

JAM SESSION
E Marte | 31 Korrik | 21:00

Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës.

– Free Mezze/Finger food
– Beer & Wine – 1€