Rockuzine

Home/Rockuzine

About Rockuzine

This author has not yet filled in any details.
So far Rockuzine has created 194 blog entries.

November 2018

Sheki Hoxha & Friends 

2018-11-05T10:07:17+01:00

Sheki Hoxha & Friends E Mërkurë | 7 Nentor | Ora 21:30 Elmedine R., Vocal Tomorr Shkoza - Bateri Dukagjin Muhaxheri - Sax Driton Bejtullahu - Guitar Live @Rockuzinë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

Sheki Hoxha & Friends 2018-11-05T10:07:17+01:00

Janis Joplin Night

2018-11-05T09:58:46+01:00

Janis Joplin Night with Irfan-Irfa E Hënë / Monday 05.11.18, @21:00 hrs - The life and career of Janis Joplin - Janis Joplin Biography & Lyrics - Music selected by Irfan - Irfa

Janis Joplin Night2018-11-05T09:58:46+01:00

August 2018

Ardian Cipa & Band 

2018-08-06T15:16:40+01:00

Ardian Cipa & Band E Shtunë | 11 Gusht | 21:30 Ardian Behrami - Vocal Nderim Ramadani Micha- Guitar Vedo Hasani - Drums Rinor Ukimeri - Keyboards Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ardian Cipa & Band 2018-08-06T15:16:40+01:00

Arber Krasniqi & Band

2018-08-06T15:15:23+01:00

Arber Krasniqi & Band E PREMTE | 10 GUSHT | 21:00 Arber Krasniqi - Bass guitar & vocals Samir Hyseini - Lead guitar Vullnet Krasniqi - Drums Gëzim Koshi, Guitar Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Arber Krasniqi & Band2018-08-06T15:15:23+01:00

Bashkim Kerqeli & Luan Macula

2018-08-06T08:35:58+01:00

Acoustic Rock Night E Mërkurë | 8 gusht | 21:30 Bashkim Kerqeli - Vocal & Guitar Luan Macula - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Bashkim Kerqeli & Luan Macula2018-08-06T08:35:58+01:00

July 2018

BB Poqi & Armadillo Band

2018-08-01T14:06:25+01:00

BB Poqi & Armadillo Band E Shtunë | 4 Gusht | Ora: 21:30 Bajram Bylykbashi - Vocal & Guitar Shkelzen Veseli - Bass Armadillo Muha Veseli - Guitar Fahri Fali Ibrahimi - Drums Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

BB Poqi & Armadillo Band2018-08-01T14:06:25+01:00

Albina Kelmendi and The Band

2018-07-30T15:29:12+01:00

Albina Kelmendi and The Band Albina Kelmendi and The Band E Premte | 3 Gusht | Ora 21:30 Bujar Kelmendi - Guitar Arbnor Gashi - Bass Guitar Faton Aliu - Drums Albin Kelmendi - Keyboards Rezervimi i obliguar. 3 Euro për person. Parapagimi në Rockuzinë deri të Enjten 14 Qershor.

Albina Kelmendi and The Band2018-07-30T15:29:12+01:00

Malda Susuri

2018-07-30T15:28:08+01:00

Malda Susuri E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-07-30T15:28:08+01:00

1 VJET ROCKUZINË

2018-07-30T15:26:43+01:00

1 VJET ROCKUZINË JAM SESSION E Marte | 31 Korrik | 21:00 Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës. - Free Mezze/Finger food - Beer & Wine - 1€

1 VJET ROCKUZINË2018-07-30T15:26:43+01:00

Friction Band

2018-07-30T15:22:45+01:00

Friction Band E Shtune | 28 Korrik | 21:00 Bashkim Kerqeli, vocal/guitar Luan Macula, guitar Rinon Hoxha, bass Murat Shabani Llapa, drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa page

Friction Band2018-07-30T15:22:45+01:00
Go to Top