Bystander & Albulena Jashari

Promovimi i videoklipit “Shiu”
E Enjte, 10 Maj

Albulena Jashari – Vocal
Fatos Shabani – Vocal dhe Bass
Kusha Shemsedini – Guitar
Yll Abdullahu – Drums,

Live në Rockuzine – Hyrja pa pagesë
Rezervimet përmes Facebook
Nightlife Pristina