Acoustic Rock Night 

Home/Acoustic Rock Night 

November 2018

Ethnically Plugged

2018-11-05T10:28:58+01:00

Ethnically Plugged- Acoustic Rock Night E Premte | 9 Nentor | 21:30 Luan Macula - Kitare Ilir Tolaj - Kitare Edon Ramadani - Piano Teoman Ukqa - Tupana/Bateri Live në @Rockuzinë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ethnically Plugged2018-11-05T10:28:58+01:00

July 2018

Malda Susuri

2018-07-30T15:28:08+01:00

Malda Susuri E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-07-30T15:28:08+01:00

1 VJET ROCKUZINË

2018-07-30T15:26:43+01:00

1 VJET ROCKUZINË JAM SESSION E Marte | 31 Korrik | 21:00 Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës. - Free Mezze/Finger food - Beer & Wine - 1€

1 VJET ROCKUZINË2018-07-30T15:26:43+01:00

June 2018

Malda Susuri

2018-06-20T09:01:35+01:00

Malda Susuri E Merkurë | 20 Qershor | 21:30 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-06-20T09:01:35+01:00

Flamur Lokaj & Gega

2018-06-20T08:51:37+01:00

Flamur Lokaj & Gega- Acoustic Rock Night E Enjte | 14 Qershor | 21:30 Flamur Lokaj - Vocal & Guitar Gega - Vocal & Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Flamur Lokaj & Gega2018-06-20T08:51:37+01:00

Bashkim Kerqeli  & Genc Morina

2018-06-04T09:37:14+01:00

Acoustic Rock Night E Enjte | 7 Qershor | 21:30 Bashkim Kerqeli - Vocal & Guitar Morina Genc - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina  

Bashkim Kerqeli  & Genc Morina2018-06-04T09:37:14+01:00

April 2018

Malda Susuri and Band

2018-04-25T10:32:31+01:00

Malda Susuri & Band E Enjte | 26 Prill | 21:00 Malda Susuri - Vocal Art Lokaj - Guitar Ertan Iliyaz - Drums Fatjon Miftari - Keyboards Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri and Band2018-04-25T10:32:31+01:00

March 2018

Malda Susuri

2018-04-10T09:26:34+01:00

Malda Susuri - Acoustic Rock Night E Mërkurë | 28 Mars | 21:00 Malda Susuri - Vocal Visar Kuci - Guitar Ertan Iliyaz - Cajon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-04-10T09:26:34+01:00

February 2018

Grupi NA

2018-02-19T17:56:12+01:00

Grupi NA E Mërkurë, 21 Shkurt Kreshnik Krash Koshi - Vocal/Bass guitar Klodian Rexhepaj - Keyboard Bekim Kepuska - Drums Blerat Kepuska - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Grupi NA2018-02-19T17:56:12+01:00

Malda Susuri

2018-02-12T13:17:58+01:00

Malda Susuri - Acoustic Rock Night E Premte | 16 Shkurt | 21:00 Malda Susuri - Vocal Visar Kuci - Guitar Ertan Iliyaz - Cajon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-02-12T13:17:58+01:00
Go to Top