Dinner

Home/Dinner

June 2018

Ardian Cipa & Band 

2018-06-04T09:38:01+01:00

Ardian Cipa & Band E Shtunë | 19 Maj | 21:30 Ardian Behrami - vocal Orest Gjoshi - guitar Agon Rrahmani - drums Fitim Sahatqija - keyboard Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ardian Cipa & Band 2018-06-04T09:38:01+01:00

Rock Gjinis

2018-06-04T09:35:31+01:00

ROCK GJINIS E Mërkurë | 6 Qershor | 21:30 Fadil Gjini, Vokal dhe Bass kitare Shabi Aliu, Bateri dhe Back vokal Ruzhdi Gjini, Kitare Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Rock Gjinis2018-06-04T09:35:31+01:00

May 2018

Albulena Jashari

2018-05-28T14:23:52+01:00

Albulena Jashari E Shtunë | 2 Qershor | Ora: 21:00 Faruk Banjska - Guitar Jeton Dolaku - Keyboards Ardian Bakalli - Drums Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina  

Albulena Jashari2018-05-28T14:23:52+01:00

HALIBAND

2018-05-21T12:15:03+01:00

HALIBAND E Premte | 25 Maj | 21:00 Krenar Halimi - Vocal & Guitar Andin Halimi - Guitar Agim Berisha - Bass Petrit Riza - Drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

HALIBAND2018-05-21T12:15:03+01:00

Grupi NA

2018-05-21T12:09:13+01:00

Grupi NA E Mërkurë | 23 Maj | Ora 21:00 Kreshnik Krash Koshi - Vocal/Bass guitar Klodian Rexhepaj - Keyboard Bekim Kepuska - Drums Blerat Kepuska - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Grupi NA2018-05-21T12:09:13+01:00

Ardian Cipa & Band 

2018-05-21T12:08:16+01:00

Ardian Cipa & Band E Shtunë | 19 Maj | Ora 21:00 Ardian Behrami - Cipa - Vocal Orest Gjoshi - Gitare Besfort Këpuska - Bateri Labinot Krasniqi - Bass Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ardian Cipa & Band 2018-05-21T12:08:16+01:00

The Band

2018-05-21T12:05:57+01:00

The Band E Mërkurë | 16 Maj | Ora 21:00 Luan Tashi, vocal/guitar Luan Macula, guitar Labinot Krasniqi, bass Vedo Hasani, drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

The Band2018-05-21T12:05:57+01:00

Lekë Gjurgjiali and the Band

2018-05-10T10:33:31+01:00

Lekë Gjurgjiali and the Band E Shtunë, 12 Maj, Ora 21:00 Ervin Gjinollin - Gitare Rron Nelan - Tupana Dea Gjurgjiali - Keyboards Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Lekë Gjurgjiali and the Band2018-05-10T10:33:31+01:00

Grupi NA

2018-05-10T10:28:08+01:00

Grupi NA E Mërkurë | 9 Maj | Ora 21:00 Kreshnik Krash Koshi - Vocal/Bass guitar Klodian Rexhepaj - Keyboard Bekim Kepuska - Drums Blerat Kepuska - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Grupi NA2018-05-10T10:28:08+01:00

April 2018

Ardian Cipa & Band 

2018-04-25T10:33:38+01:00

Ardian Cipa & Band E Premte | 27 Prill | Ora 21:00 Ardian Behrami - Cipa - Vocal Orest Gjoshi - Gitare Besfort Këpuska - Bateri Labinot Krasniqi - Bass Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ardian Cipa & Band 2018-04-25T10:33:38+01:00
Go to Top