Live

Home/Live

July 2018

Malda Susuri

2018-07-30T15:28:08+01:00

Malda Susuri E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-07-30T15:28:08+01:00

1 VJET ROCKUZINË

2018-07-30T15:26:43+01:00

1 VJET ROCKUZINË JAM SESSION E Marte | 31 Korrik | 21:00 Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës. - Free Mezze/Finger food - Beer & Wine - 1€

1 VJET ROCKUZINË2018-07-30T15:26:43+01:00

JERICHO

2018-07-30T15:15:54+01:00

Grupi JERICHO 27 Korrik | E Premte l Ora 21:30 Petrit Çarkaxhiu - Vocal & guitar Leonard Canhasi - Solo guitar Visar Rexha - Drums Gilan Ed - Bass Për këtë datë nuk kemi rezervime. Ai/ajo që vjen i pari e zë vendin më të mirë. Hyrja 3€ (Te dera). Për çdo informatë shtesë na [...]

JERICHO2018-07-30T15:15:54+01:00

HALIBAND

2018-07-30T15:06:19+01:00

HALIBAND E Merkure | 25 Korrik | 21:00 Krenar Halimi - Vocal & Guitar Andin Halimi - Guitar Agim Berisha - Bass Petrit Riza - Drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

HALIBAND2018-07-30T15:06:19+01:00

June 2018

Matej Karaqi

2018-06-25T14:23:06+01:00

Matej Karaqi E Shtunë| 30 Qershor | Ora: 21:30 Orest Gjoshi - Guitar Fitim Sahatqija - Keyboard Agon Rrahmani - Drums Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

Matej Karaqi2018-06-25T14:23:06+01:00

HALIBAND

2018-06-25T14:16:21+01:00

HALIBAND E Premte | 29 Qershor | 21:30 Krenar Halimi - Vocal & Guitar Andin Halimi - Guitar Agim Berisha - Bass Petrit Riza - Drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

HALIBAND2018-06-25T14:16:21+01:00

Menan Kiseri

2018-06-25T14:25:29+01:00

Menan Kiseri E Enjte, 28 Qershor, 21:30 Menan Kiseri - Guitar and Vocal Naz Fazliu - Guitar/keyboards Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina  

Menan Kiseri2018-06-25T14:25:29+01:00

BB Poqi & Armadillo Band

2018-06-21T08:05:57+01:00

BB Poqi & Armadillo Band E Shtunë | 23 Qershor | Ora: 21:30 Bajram Bylykbashi - Vocal & Guitar Shkelzen Veseli - Bass Armadillo Muha Veseli - Guitar Fahri Fali Ibrahimi - Drums Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

BB Poqi & Armadillo Band2018-06-21T08:05:57+01:00

Seleksioni 039

2018-06-20T09:08:46+01:00

Seleksioni 039 E Premte, 22 Qershor 21:30 Eduard Meraku (Edi King) - vocal Gëzim Geza Hasku - Guitar Rinor Ukimeri - Keyboards Besim Gashi - Babuka - Drums Guli - Guitar Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Seleksioni 0392018-06-20T09:08:46+01:00

Florent Abrashi

2018-06-20T09:04:30+01:00

Florent Abrashi E Enjte | 21 Qershor | Ora: 21:30 Artan Kastrati - Guitar & Backvocal Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

Florent Abrashi2018-06-20T09:04:30+01:00
Go to Top