press

Home/press

August 2021

Rock & Metal United Festival

2021-08-08T14:09:08+01:00

KOMUNIKATË PËR SHTYP ROCK & METAL UNITED FESTIVAL 27-28-29 GUSHT 2021 Prishtinë Rock United II dhe Metal United III, tashmë festivale tradicionale, këtë vitë do të mbahen me datat 27, 28 dhe 29 Gusht 2021. Rock & Metal United Festival është një projekt që bashkon grupet e muzikës rock dhe metal, fansat, organizatorët [...]

Rock & Metal United Festival2021-08-08T14:09:08+01:00

August 2019

Rock United Fest – 6 dhe 7 shtator

2019-08-30T10:12:47+01:00

    KOMUNIKATË PËR MEDIA Rock United Fest – 6 dhe 7 shtator, Amfiteatri i pishinës së Gërmisë [three_fourth last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""] Më 6 dhe 7 shtator 2019 do të mbahet Festivali Rock [...]

Rock United Fest – 6 dhe 7 shtator2019-08-30T10:12:47+01:00

May 2019

Metal United World Wide 2019

2019-06-05T07:29:55+01:00

KOMUNIKATË PËR SHTYP - Metal United World Wide 2019 Metal United World Wide (MUWW) II, koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të dytë në Kosovë. Kjo ngjarje e veçantë e rock dhe heavy metal muzikës do të [...]

Metal United World Wide 20192019-06-05T07:29:55+01:00

April 2018

KOMUNIKATË PËR SHTYP

2018-04-25T10:26:38+01:00

Metal United World Wide (MUWW) Metal United World Wide (MUWW), koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të parë në Kosovë. Kjo ngjarje e veçantë e rock dhe heavy metal do të organizohet të shtunën, më 5 maj [...]

KOMUNIKATË PËR SHTYP2018-04-25T10:26:38+01:00

Werefox Concert

2021-08-05T22:22:30+01:00

Werefox is an alternative rock band from Slovenia, comprised of experienced musicians from the Slovenian music scene. The music is dark and seductive, noisy, yet full of melody. Slovenian alter-rock band Werefox are by no means newcomers to the music scene, since they are experienced musicians with a rich musical background (Psycho-Path, Sphericube, Manul, Kleemar, [...]

Werefox Concert2021-08-05T22:22:30+01:00
Go to Top