Specials

Home/Specials

May 2018

Metal United World Wide – Prishtina, Kosova

2018-05-10T10:17:21+01:00

METAL UNITED WORLD WIDE (MUWW) Metal United World Wide (MUWW), koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të parë në Kosovë. Kjo ngjarje e veçantë e rock dhe heavy metal do të organizohet të shtunën, më 5 maj 2018 nga [...]

Metal United World Wide – Prishtina, Kosova2018-05-10T10:17:21+01:00

November 2017

28 Nãndor 2017 – Ngritja e Flamurit n’Arbni

2017-12-04T08:20:10+01:00

Ngritja e Flamurit n'Arbni Një për të gjithë Të gjithë për Rock ***** 28 Nãndor 2017 ***** Albina Kelmendi BB POQI Ora: 21:00, Hyrja 5 Euro REZERVIMI I OBLIGUAR https://web.facebook.com/rockuzine/videos/493964370987791/

28 Nãndor 2017 – Ngritja e Flamurit n’Arbni2017-12-04T08:20:10+01:00

August 2017

BB Poqi & Armadillo Band 

2017-08-03T12:05:15+01:00

BB Poqi & Armadillo Band vijnë të Shtunën LIVE në ROCKUZINË Will be performing this Saturday, August 05. , Nightlife Pristina Address: https://goo.gl/mp2VrV  

BB Poqi & Armadillo Band 2017-08-03T12:05:15+01:00
Go to Top