Uncategorized

Home/Uncategorized

November 2018

3 Musketjerët

2018-11-13T09:02:52+01:00

3 Musketjerët E Shtunë | 17 Nëntor | Ora 21:30 Aleksander Gjoka - vocal Redon Makashi Redi - vocal Elton Deda - vocal/keyboards Dorian Metohu - guitar Nalton Kraja - drums Live në Rockuzinë Për këtë datë nuk kemi rezervime. Ai/ajo që vie i pari e zë vendin më të mirë. Numër i limituar i biletave. Biletat mund ti [...]

3 Musketjerët2018-11-13T09:02:52+01:00

Friction Band

2018-11-13T08:49:58+01:00

Friction Band E Premte | 16 Nëntorë | 21:30 Bashkim Kerqeli, vocal/guitar Luan Macula, guitar Rinon Hoxha, bass Murat Shabani Llapa, drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Friction Band2018-11-13T08:49:58+01:00

Jazz Trio

2018-11-13T08:48:49+01:00

Jazz Trio E Enjte | 15 Nëntorë | 21:30 Ilir Bajri - Keyboards Enes Beu - Drums Arian Randobrava - Sax Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Jazz Trio2018-11-13T08:48:49+01:00

Janis Joplin Night

2018-11-05T09:58:46+01:00

Janis Joplin Night with Irfan-Irfa E Hënë / Monday 05.11.18, @21:00 hrs - The life and career of Janis Joplin - Janis Joplin Biography & Lyrics - Music selected by Irfan - Irfa

Janis Joplin Night2018-11-05T09:58:46+01:00

July 2018

Friction Band

2018-07-30T15:22:45+01:00

Friction Band E Shtune | 28 Korrik | 21:00 Bashkim Kerqeli, vocal/guitar Luan Macula, guitar Rinon Hoxha, bass Murat Shabani Llapa, drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa page

Friction Band2018-07-30T15:22:45+01:00

May 2018

Monochrome

2018-05-10T10:36:39+01:00

MONOCHROME E Premte, 11 Maj Bashkim Kerqeli - vokal/kitare Birol Urcan - kitare Eduard Çivlaku - bass Golem Berisha - drums Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Monochrome2018-05-10T10:36:39+01:00

Bystander & Albulena Jashari

2018-05-10T10:37:08+01:00

Bystander & Albulena Jashari Promovimi i videoklipit "Shiu" E Enjte, 10 Maj Albulena Jashari - Vocal Fatos Shabani - Vocal dhe Bass Kusha Shemsedini - Guitar Yll Abdullahu - Drums, Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Bystander & Albulena Jashari2018-05-10T10:37:08+01:00

Një këngë dhe një gotë për Emin Rexhepin

2018-05-10T09:58:22+01:00

Për nderë të ditëlindjes së tij, familjarët, miqtë, muzicientët dhe adhuruesit e muzikës rock, që Emini i deshti aq shumë, do të mblidhen në Rockuzinë për ta kujtuar Eminin. Bëhu edhe ti pjesë e ndejës, me 1 Maj, ora 21:00

Një këngë dhe një gotë për Emin Rexhepin2018-05-10T09:58:22+01:00

March 2018

Proximity Mine – New video release

2018-03-12T14:46:15+01:00

Proximity Mine Thursday 15th Live Performance New video release On Thursday March 15th, Rockuzine is hosting an event for Proximity Mine's new video release of their single Set Me Free, in cooperation with Mitrovica Rock School and Musicians without Borders. This will be their first performance at Rockuzine. Proximity Mine is an up and coming [...]

Proximity Mine – New video release2018-03-12T14:46:15+01:00

FLAKA KRELANI and The Band

2018-03-12T14:39:36+01:00

FLAKA KRELANI and The Band E Enjte | 8 Mars | Ora 21:00 Faruk Banjska - Guitar Jeton Dolaku - Keyboard Granit Pacarada - Drums Live @Rockuzinë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

FLAKA KRELANI and The Band2018-03-12T14:39:36+01:00
Go to Top