Elton Deda Trio

E Shtunë | 9 Qershor | 21:30

Elton Deda – Vocal and keyboards
Arjan Gjici – Guitar
@Nalton Kraja – Drums

Live në @Rockuzinë

Numër i limitauar i biletave.

Për cdo info shtesë kontakto ne Facebook, Instagram dhe tel/viber në 043514312.