Details
Date:

March 6

Time:

18:00 - 21:30

Event Category:

Livemusic

Website:
Event Website
Venue

Rockuzinë

Arbëria, Vicianum, 1

Pristina, Kosovo, 10000

Epoka 94 & Guests
E Shtunë | 6 Mars | 18:00

Labinot Recicia – Vocal
Shkelzen Ademi – Rythym Guitar
Defrim Koqinaj – Solo Guitar
Alban Bejta – Bass Guitar
Valon Grashtica – Drums
Rinor Ukimeri – Keyboard

Ju ftojmë që ta dëgjoni albumin e ri të Epoka 94 dhe të mbështetni artistët tanë lokal.

Live @Rockuzinë
Rezervimet përmes Facebook / IG