Details
Start:

July 31 - 09:30 pm

End:

August 1 - 12:25 am

Event Category:

Livemusic

Website:
Event Website

MINATORI
2 VJET ROCKUZINË
E Mërkurë | 31 Korrik | 21:00

Klientë të dashur dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të dytë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të tretë të Rockuzinës. Në këtë natë gjithashtu do ta festojmë ditëlindjen e Naserit, frontmenit të grupit Minatori.

Eja të festojmë së bashku…