Details
Date:

February 12

Time:

17:30 - 20:30

Event Category:

Livemusic

Website:
Event Website
Venue

Rockuzinë

Arbëria, Vicianum, 1

Pristina, Kosovo, 10000

Zani Band – Promovimi i Albumit
E Premte | 12 Shkurt | 17:30

Bashkim Kerqeli – Vocal & Guitar
Reshat Beqiri – Guitar
Bekim Kepuska – Drums
Rinon Hoxha – Bass

Ju ftojmë që ta dëgjoni albumin e ri të Zani Band dhe të mbështetni artistët tanë lokal. Albumi është inqizuar në studion @Defy Them.

Rezervimi i obliguar