fbpx

No Events are found.

November 2018

Janis Joplin Night

Janis Joplin Night with Irfan-Irfa E Hënë / Monday 05.11.18, @21:00 hrs - The life and career of Janis Joplin - Janis Joplin Biography & Lyrics [...]

Comments Off on Janis Joplin Night

August 2018

Ardian Cipa & Band 

Ardian Cipa & Band E Shtunë | 11 Gusht | 21:30 Ardian Behrami - Vocal Nderim Ramadani Micha- Guitar Vedo Hasani - Drums Rinor Ukimeri - Keyboards Live në [...]

Comments Off on Ardian Cipa & Band 

Arber Krasniqi & Band

Arber Krasniqi & Band E PREMTE | 10 GUSHT | 21:00 Arber Krasniqi - Bass guitar & vocals Samir Hyseini - Lead guitar Vullnet Krasniqi - Drums Gëzim Koshi, [...]

Comments Off on Arber Krasniqi & Band

Bashkim Kerqeli & Luan Macula

Acoustic Rock Night E Mërkurë | 8 gusht | 21:30 Bashkim Kerqeli - Vocal & Guitar Luan Macula - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet [...]

Comments Off on Bashkim Kerqeli & Luan Macula

July 2018

BB Poqi & Armadillo Band

BB Poqi & Armadillo Band E Shtunë | 4 Gusht | Ora: 21:30 Bajram Bylykbashi - Vocal & Guitar Shkelzen Veseli - Bass Armadillo Muha Veseli - Guitar Fahri [...]

Comments Off on BB Poqi & Armadillo Band

Albina Kelmendi and The Band

Albina Kelmendi and The Band Albina Kelmendi and The Band E Premte | 3 Gusht | Ora 21:30 Bujar Kelmendi - Guitar Arbnor Gashi - Bass Guitar Faton Aliu - [...]

Comments Off on Albina Kelmendi and The Band

Malda Susuri

Malda Susuri E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë [...]

Comments Off on Malda Susuri

1 VJET ROCKUZINË

1 VJET ROCKUZINË JAM SESSION E Marte | 31 Korrik | 21:00 Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen [...]

Comments Off on 1 VJET ROCKUZINË
Load More Posts
0
COFFEE CUPS
0
CRAFT BEERS
0
STEAKS SERVED
0
BURGERS GRILLED