Për nderë të ditëlindjes së tij, familjarët, miqtë, muzicientët dhe adhuruesit e muzikës rock, që Emini i deshti aq shumë, do të mblidhen në Rockuzinë për ta kujtuar Eminin.

Bëhu edhe ti pjesë e ndejës, me 1 Maj, ora 21:00