Rockuzine is an exclusive Rock Music Club\Restaurant in Prishtina, capital of Kosova.

If you rock, this is where you belong. “Come for music, enjoy the food”

LIVE MUSIC EVENTS

    

Do you know a band that you think might be a good fit for our live music nights?
Do you want your band to play on the Rockuzinë stage?
Please send suggestions and information below:

Email here

July 2018

BB Poqi & Armadillo Band

E Shtunë | 4 Gusht | Ora: 21:30

Bajram Bylykbashi – Vocal & Guitar
Shkelzen Veseli – Bass
Armadillo Muha Veseli – Guitar
Fahri Fali Ibrahimi – Drums

Live @Rockuzinë – Hyrja pa pagesë
Rezervimet përmes Facebook
Nightlife Pristina

Albina Kelmendi and The Band

Albina Kelmendi and The Band
E Premte | 3 Gusht | Ora 21:30

Bujar Kelmendi – Guitar
Arbnor Gashi – Bass Guitar
Faton Aliu – Drums
Albin Kelmendi – Keyboards

Rezervimi i obliguar. 3 Euro për person. Parapagimi në Rockuzinë deri të Enjten 14 Qershor.

Malda Susuri

E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00

Malda Susuri – Vocal
Rinor Ukimeriri – Guitar
Ertan Iliyaz – Cayon

Live në @Rockuzinë – Hyrja pa pagesë
Rezervimet përmes Facebook
Nightlife Pristina

1 VJET ROCKUZINË

JAM SESSION
E Marte | 31 Korrik | 21:00

Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës.

– Free Mezze/Finger food
– Beer & Wine – 1€

FOOD SPECIAL    Prishtina

“ROCKUZINE MUSIC CLUB” ANNOUNCES THE BEST HAMBURGER

EXCLUSIVE PROMOTION    Prishtina

“ROCKUZINE MUSIC CLUB” INTRODUCES FREE ADMISSION FOR LIVE MUSIC EVENTS

PRISHTINË

ONE AND ONLY ROCK CLUB

FOOD

DAILY SPECIAL

WI-FI HOTSPOT

FREE INTERNET ACCESS

Metal United World Wide – 2nd Edition

15/06/2019 @ 18:00 - 23:30