Our Valuable Partners

RAVE
RAVE
Agjensioni Rave Travel ka për qëllim t’u japë klientëve te vet qasje në eventet më të mira e te trenta në mbarë botën, nga festivalet e muzikës dhe filmit, deri tek sporti i çdo lloji, dhe jo vetem.
AMC Kosova
AMC Kosova
Mission i AMC është krijimi i eventeve të nivelit të lartë dhe investimi i vazhdueshëm në ngritjen e cilësis me cmime shumë të volitshme…
DEFY THEM
DEFY THEM
Defy Them është Record Label dhe qendër e muzikës alternative, punk, rock dhe metal.
Defy Them is a Record Label and Center for alternative, punk, rock and metal music.
Radio Dukagjini
Radio Dukagjini
RD është vlersuar, votuar dhe cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si radio më popullore/më e dëgjuar në 11 vjetët e fundit në Kosovë.