fbpx

Press

/Press
1408, 2019

Rock United Fest – 6 dhe 7 shtator

    KOMUNIKATË PËR MEDIA Rock United Fest – 6 dhe 7 shtator, Amfiteatri i pishinës së Gërmisë Më 6 dhe 7 shtator 2019 do të mbahet Festivali Rock United në Amfiteatrin e [...]

705, 2019

Metal United World Wide 2019

KOMUNIKATË PËR SHTYP - Metal United World Wide 2019 Metal United World Wide (MUWW) II, koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, [...]

1604, 2018

KOMUNIKATË PËR SHTYP

Metal United World Wide (MUWW) Metal United World Wide (MUWW), koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të [...]