KOMUNIKATË PËR MEDIA

Rock United Fest 6 dhe 7 shtator, Amfiteatri i pishinës së Gërmisë

[three_fourth last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]
6 dhe 7 shtator 2019 do mbahet Festivali Rock United në Amfiteatrin e Pishinës sërmi.
Rock United është projekt që bashkon grupet e muzikës rock dhe fansat n moton “N për të gjithë,
të gjithë për Rock. Qëllimi kryesor i tij festivali është vazhdojë tradita e rockut, e cila në
Kosovë ka fillet tek vitet e gjashtëdhjeta, dhe të promovohet kjo kulturë tek të rinjtë, me pjesëmarrje
më të madhe të bendeve të reja, duke përfshirë të gjitha komunitetet në Kosovë.
Gjatë 2 mbmjëve të festivalit Gërmi do marrin pjesë 12 grupe nga Kosova, Shqipëria dhe
Maqedonia, duke u zgjeruar me bende ndërkombëtare në vitet në vijim.
MBRËMJA E PARË:
  • The Mole Pack, Zwada, Vini e Veni, Gillespie, Purgatory, kurse r mbylljen e natës së parë  janë grupi legjendar kosovar Grupi 403, r të cilët kjo natë do të jetë kulminacioni i karrierës tyre.
MBRËMJA E DYTË:
  • Proximity Mine, Jutbina, Këpurdhat, Trampolinë, PeterPan Quartet, dhe natën e dytë festivalit do ta përmbyllë grupi i njohur Elita 5, cilët i rezistuan kos r 30 vite, duke i qëndruar besnikë muzikës rock, me shumë hite të njohura dhe performanca të paharruara.

BILETAT NË PRISHTINË: Rockuzine, Dite Nat, MIQT Pub, Deck, Papillon, Rave Travel (Soma Book Station, Zyra e Rave Travel dhe Kiosku në Sh. Zahir Pajaziti)

BILETAT Prizren Bar Aca, Ferizaj Check In Bar, Gjilan Te Papaku, Mitrovi Museum Pub
dhe Therandë Rock Hard.

Kontakt për media: Keka Kreshnik Berisha

+383 49 867999

[/three_fourth]