Rock Music Club

Home/Tag: Rock Music Club

August 2018

Bashkim Kerqeli & Luan Macula

2018-08-06T08:35:58+01:00

Acoustic Rock Night E Mërkurë | 8 gusht | 21:30 Bashkim Kerqeli - Vocal & Guitar Luan Macula - Guitar Live në Rockuzine - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Bashkim Kerqeli & Luan Macula2018-08-06T08:35:58+01:00

May 2018

Metal United World Wide – Prishtina, Kosova

2018-05-10T10:17:21+01:00

METAL UNITED WORLD WIDE (MUWW) Metal United World Wide (MUWW), koncerti me famë botërore që organizohet në 70 shtete e përfshinë mbi 300 bende të ndryshme rock e heavy metal, po organizohet për herë të parë në Kosovë. Kjo ngjarje e veçantë e rock dhe heavy metal do të organizohet të shtunën, më 5 maj 2018 nga [...]

Metal United World Wide – Prishtina, Kosova2018-05-10T10:17:21+01:00

October 2017

September 2017

August 2017

BB Poqi & Armadillo Band 

2017-08-03T12:05:15+01:00

BB Poqi & Armadillo Band vijnë të Shtunën LIVE në ROCKUZINË Will be performing this Saturday, August 05. , Nightlife Pristina Address: https://goo.gl/mp2VrV  

BB Poqi & Armadillo Band 2017-08-03T12:05:15+01:00

XUXI and the Band

2017-08-03T12:06:00+01:00

XUXI and the Band   Find Event here: https://goo.gl/DhKrv4 XUXI and the Band will be performing this Friday, August 04. Nightlife Pristina Address: https://goo.gl/mp2VrV

XUXI and the Band2017-08-03T12:06:00+01:00
Go to Top