Rockuzine

Home/Tag: Rockuzine

November 2018

Menan Kiseri and Friends

2018-11-13T08:28:34+01:00

Menan Kiseri and Friends E Mërkurë, 14 Nëntorë, 21:30 Menan Kiseri - Guitar and Vocal Besmir Shishko - Vocal Fatjon Miftari - Keyboards Ardian Bakalli - Drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

Menan Kiseri and Friends2018-11-13T08:28:34+01:00

Seleksioni 039

2018-11-06T08:29:45+01:00

Seleksioni 039 E Shtunë | 10 Nentor | 21:30 Eduard Meraku (Edi King) - vocal Gëzim Geza Hasku - Guitar Rinor Ukimeri - Keyboards Besim Gashi - Babuka - Drums Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Seleksioni 0392018-11-06T08:29:45+01:00

Ethnically Plugged

2018-11-05T10:28:58+01:00

Ethnically Plugged- Acoustic Rock Night E Premte | 9 Nentor | 21:30 Luan Macula - Kitare Ilir Tolaj - Kitare Edon Ramadani - Piano Teoman Ukqa - Tupana/Bateri Live në @Rockuzinë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Ethnically Plugged2018-11-05T10:28:58+01:00

August 2018

Arber Krasniqi & Band

2018-08-06T15:15:23+01:00

Arber Krasniqi & Band E PREMTE | 10 GUSHT | 21:00 Arber Krasniqi - Bass guitar & vocals Samir Hyseini - Lead guitar Vullnet Krasniqi - Drums Gëzim Koshi, Guitar Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Arber Krasniqi & Band2018-08-06T15:15:23+01:00

July 2018

Albina Kelmendi and The Band

2018-07-30T15:29:12+01:00

Albina Kelmendi and The Band Albina Kelmendi and The Band E Premte | 3 Gusht | Ora 21:30 Bujar Kelmendi - Guitar Arbnor Gashi - Bass Guitar Faton Aliu - Drums Albin Kelmendi - Keyboards Rezervimi i obliguar. 3 Euro për person. Parapagimi në Rockuzinë deri të Enjten 14 Qershor.

Albina Kelmendi and The Band2018-07-30T15:29:12+01:00

Malda Susuri

2018-07-30T15:28:08+01:00

Malda Susuri E Mërkurë | 1 Gusht | 21:00 Malda Susuri - Vocal Rinor Ukimeriri - Guitar Ertan Iliyaz - Cayon Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Malda Susuri2018-07-30T15:28:08+01:00

1 VJET ROCKUZINË

2018-07-30T15:26:43+01:00

1 VJET ROCKUZINË JAM SESSION E Marte | 31 Korrik | 21:00 Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës. - Free Mezze/Finger food - Beer & Wine - 1€

1 VJET ROCKUZINË2018-07-30T15:26:43+01:00

June 2018

Menan Kiseri

2018-06-25T14:25:29+01:00

Menan Kiseri E Enjte, 28 Qershor, 21:30 Menan Kiseri - Guitar and Vocal Naz Fazliu - Guitar/keyboards Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina  

Menan Kiseri2018-06-25T14:25:29+01:00

Seleksioni 039

2018-06-20T09:08:46+01:00

Seleksioni 039 E Premte, 22 Qershor 21:30 Eduard Meraku (Edi King) - vocal Gëzim Geza Hasku - Guitar Rinor Ukimeri - Keyboards Besim Gashi - Babuka - Drums Guli - Guitar Live në @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Pristina

Seleksioni 0392018-06-20T09:08:46+01:00

Florent Abrashi

2018-06-20T09:04:30+01:00

Florent Abrashi E Enjte | 21 Qershor | Ora: 21:30 Artan Kastrati - Guitar & Backvocal Live @Rockuzinë - Hyrja pa pagesë Rezervimet përmes Facebook Nightlife Prishtina

Florent Abrashi2018-06-20T09:04:30+01:00
Go to Top